Sjablonen pagina toevoegen

Slajbloon-pagina's werken enkel voor 'responsive' websites.
Dat wil zeggen dat de optie 'Sjabloon pagina toevoegen' alleen beschikbaar is wanneer dit het geval is.

Niet zeker of je website responsive is? Vraag het aan ons na!

Het is mogelijk om pagina's op te maken met vooraf ingestelde sjablonen. Om een dergelijke "Sjablonen pagina" toe te voegen klik je, in de module "Onderhoud", met je rechter muis op "Home" (voor een hoofditem) of de gewenste map (voor een subitem) en selecteer "Sjablonen pagina toevoegen".

Je hebt keuze uit verschillende, vooraf samengestelde, opzetjes of je kan met een lege sjablonen pagina beginnen. Alle varianten zijn achteraf volledig te bewerken. Hieronder zie je de mogelijkheden:

Lees ook verder op de pagina 'Sjablonen pagina vullen'.