Sjablonen pagina toevoegen

Het is mogelijk om pagina's op te maken met vooraf ingestelde sjablonen. Om een dergelijke "Sjablonen pagina" toe te voegen klik je, in de module Onderhoud, met je rechter muis op "Home" (voor een hoofd item) of de gewenste map (voor een sub item) en selecteer "Sjablonen pagina toevoegen".

Je hebt keuze uit verschillende, vooraf samengestelde, opzetjes of je kan met een lege sjablonen pagina beginnen. Alle varianten zijn achteraf volledig te bewerken. Hieronder zie je de mogelijkheden.

Informatie over het vullen van een sjablonenpagina.