Melding wijzigen

Om een absentie- en/of verlofmelding te wijzigen, volg je hiervoor de stappen op deze pagina.
Het is enkel mogelijk om je aanvraag te wijzigen, wanneer je aanvraag nog niet goed- of afgekeurd is door een medewerker of groepsleerkracht.
Dit geldt dus enkel voor lopende aanvragen.
  1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Ga naar de module 'Absenties & Verlof' en klik op de huidige absentie/verlofaanvraag.

Klik in het overzicht 'Absentiemeldingen & verlofaanvragen' op de absentie/verlofmelding die je wilt aanpassen:

Bewerk hier de data en eventueel de reden van de aanvraag:

Vervolgens klik je links onderin op 'Opslaan'.

Een medewerker of de groepsleerkracht(en) krijgen nu (opnieuw) bericht. Ze gaan je aanvraag goed- of afkeuren.

Via de Ouderportaal App

Ga naar de module 'Absenties & Verlof' en klik op de huidige absentie/verlofaanvraag.

Bewerk hier de data en eventueel de reden van de aanvraag.

Vervolgens klik je op 'Aanvraag wijzigen':

Een medewerker of de groepsleerkracht(en) krijgen nu (opnieuw) bericht. Ze gaan je aanvraag goed- of afkeuren.