Melding verwijderen

Om een absentie- en/of verlofmelding te verwijderen, volg je hiervoor de stappen op deze pagina.
Het is enkel mogelijk om je aanvraag te verwijderen, wanneer je aanvraag nog niet goed- of afgekeurd is door een medewerker of groepsleerkracht.
Dit geldt dus enkel voor lopende aanvragen.
  1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Ga naar de module 'Absenties & Verlof' en klik op de huidige absentie/verlofaanvraag.

Klik in het overzicht 'Absentiemeldingen & verlofaanvragen' op de absentie/verlofmelding die je wilt verwijderen:

Vervolgens vink je hier 'Verwijder absentiemelding' aan:

Tenslotte klik je links onderin op 'Opslaan'.

Je krijgt nog een melding te zien dat je de absentie- of verlofaanvraag hebt ingetrokken:

Een medewerker of de groepsleerkracht(en) krijgen nu bericht dat je de aanvraag hebt ingetrokken.

Via de Ouderportaal App

Ga naar de module 'Absenties & Verlof' en klik op de huidige absentie/verlofaanvraag.

Vervolgens klik je onderaan op 'Aanvraag verwijderen':

Een medewerker of de groepsleerkracht(en) krijgen nu bericht dat je de aanvraag hebt ingetrokken.