Melding verwijderen

Om een absentie- en/of verlofmelding te verwijderen, volg je hiervoor de stappen op deze pagina.
Het is enkel mogelijk om je aanvraag te verwijderen, wanneer je aanvraag nog niet goed- of afgekeurd is door een medewerker of groepsleerkracht.
Dit geldt dus enkel voor lopende aanvragen.
  1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Stap 1: Ga naar de module 'Absenties & Verlof' en klik op de huidige absentie/verlofaanvraag.

Stap 2: Klik in het overzicht 'Absentiemeldingen & verlofaanvragen' op de absentie/verlofmelding die je wilt verwijderen:

Stap 3: Vervolgens vink je hier 'Verwijder absentiemelding' aan:

Stap 4: Tenslotte klik je links onderin op 'Opslaan'.

Je krijgt nog een melding te zien dat je de absentie- of verlofaanvraag hebt ingetrokken:

De vervolgstap: Een medewerker of de groepsleerkracht(en) krijgen nu bericht dat je de aanvraag hebt ingetrokken.

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Ga naar de module 'Absenties & Verlof' en klik op de huidige absentie/verlofaanvraag.

Stap 2: Vervolgens klik je onderaan op 'Aanvraag verwijderen':

De vervolgstap: Een medewerker of de groepsleerkracht(en) krijgen nu bericht dat je de aanvraag hebt ingetrokken.