School heeft een nieuw account klaargezet

De school heeft een nieuw account voor je klaargezet.
Dat kan het geval zijn wanneer je als nieuwe collega op school komt werken of afkomstig bent vanaf een andere school.

Sommige medewerkers werken op meer dan één school.
Daarvoor dien je voor iedere school / Ouderportaal een nieuw account aan te maken.
De school maakt dit account voor je aan.

Op deze pagina wordt uitgelegd welke stappen je doorloopt om in te loggen.

Er wordt aansluitend een  geautomatiseerde e-mail gestuurd met de gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord.

Stap 1: Klik op 'Klik hier om in te loggen' vanuit de e-mail die je hebt ontvangen:

Stap 2: Vervolgens wordt je doorverwezen naar het inlogscherm van het Ouderportaal:

Stap 3: Bij de eerste inlog dien je een eigen wachtwoord in te vullen:

Stap 4: De medewerker stelt een eigen wachtwoord in:

Stap 5: Wanneer het wachtwoord succesvol is aangepast, krijg je onderstaande melding te zien:

Stap 6: Tenslotte word je doorverwezen naar de inlogpagina van het Ouderportaal.