Groep van mijn kind

Op deze pagina wordt uitgelegd wat je als ouder zoal binnen de module Groepen kan doen.

Stap 1: Hiervoor ga je naar de module  'Groepen'.

Je komt nu in het overzicht van de Groepen terecht:

In het overzicht van de groepen kan je:
  • Je kind(eren) inzien en selecteren
  • De groep(en) van je kind(eren) bekijken en kiezen
  • De leerkracht(en) van je groep(en) bekijken
  • De gegevens van je kind(eren) bekijken en de ingevulde ouderinformatie
  • Een groepsbericht aan alle leerkrachten van de groep sturen

Stap 2: Wanneer je verschillende kinderen in meerdere groepen hebt, kan je via het uitklapmenu andere groepen selecteren:

Stap 3: Klik in het overzicht op je kind hiervan de Ouderinformatie te bekijken:

Stap 4: Klik op het pijltje  'Selecteer kind' om je andere kind(eren) te bekijken:

Stap 5: Klik op  'Verstuur een bericht aan alle leerkrachten van deze groep' om een groepsbericht naar alle leerkrachten te sturen.

Meer hierover lees je op de pagina 'Groepsbericht aan alle leerkrachten'.