Meerdere kalenders aanmaken

Het is mogelijk om een groepskalender aan te maken.

Dit doe je op dezelfde manier als het aanmaken van een schoolkalender.

Stap 1:
Ga naar de module  'Kalender'

Stap 2:
Klik op 'Kalender toevoegen'.

Stap 3: Geef de nieuwe kalender een naam, bijvoorbeeld: 'Kalender Groep 4'.

Voeg vervolgens in de module 'Onderhoud' een kopje pagina/map toe, bijvoorbeeld met de naam 'Groepskalender'.

Stap 4: Voeg daarna aan dit kopje de betreffende kalender 'Kalender Groep 4' toe.

Stap 5: Klik met de rechtermuisknop, binnen de module 'Onderhoud', onder het kopje 'Groepskalender' op 'Kalender Groep 4'.

Stap 6: Selecteer hier 'Doorverwijzen'.

Lees meer op de pagina 'Doorverwijzen'.