Meerdere kalenders aanmaken

Je kunt een groepskalender aanmaken, op dezelfde manier als het aanmaken van een schoolkalender. Ga naar kalender, kalender toevoegen, noem de nieuwe kalender bijvoorbeeld 'Kalender groep 4'. Voeg in de onderhoudsmodule een kopje toe met de naam 'Groepskalender'. Vervolgens voeg je aan dit kopje 'Kalender groep 4' toe. Klik nu met de rechtermuisknop in de onderhoudsmodule onder het kopje groepskalender op 'Kalender groep 4' en selecteer 'Doorverwijzen'.