Gebruikers toevoegen

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je nieuwe gebruikers toevoegt aan het CMS-systeem.
Gebruikers kunnen daarnaast bepaalde rechten meekrijgen.

Stap 1: Ga naar de module 'Beveiliging' aan de beheerskant van je schoolwebsite:

Stap 2: Klik vervolgens op het groene plusje  'Gebruiker toevoegen'.

Stap 3: In het daaropvolgende scherm voeg je de gegevens in van de nieuwe gebruiker.

Stap 4: Tenslotte kun je onderaan kiezen of de nieuwe gebruiker mag inloggen en of de nieuwe gebruiker de rol beheerder krijgt.