Wachtwoord gebruiker wijzigen

Het kan zijn dat een gebruiker zijn wachtwoord is vergeten.
Vanuit het CMS-beheer is het niet direct mogelijk om een wachtwoord voor accounts te wijzigen.

De gebruiker kan dit zelf op de volgende manier doen:

Stap 1: Ga naar instapinternet.nl.

Je komt nu in het inlogscherm terecht van het CMS-systeem.

Stap 2: Klik hier op 'Wachtwoord vergeten'.

Stap 3: Vul hier je 'Gebruikersnaam' in.

Stap 4: Er wordt een nieuw wachtwoord gestuurd naar het e-mailadres waarmee de gebruiker is geregistreerd.

Wanneer je als beheerder een wachtwoord van een collega wilt resetten, is de enige optie het verwijderen van de gebruiker en hem/haar opnieuw toevoegen.
Er wordt dan een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres wat je invult bij het aanmaken van de gebruiker.