Websites

Wachtwoord gebruiker wijzigen

Het kan zijn dat een gebruiker zijn wachtwoord is vergeten. We hechten waarde aan privacy. Daarom kan niet zomaar iedereen dit wachtwoord wijzigen. De gebruiker kan klikken op 'Wachtwoord vergeten'. Er wordt dan een nieuw wachtwoord gestuurd naar het e-mailadres waarmee de gebruiker is geregistreerd.

Wanneer je als beheerder een wachtwoord van een collega wilt resetten, is de enige optie het verwijderen van de gebruiker en hem/haar opnieuw toevoegen. Er wordt dan een nieuw wachtwoord verstuurd naar het e-mailadres wat je invult bij het aanmaken van de gebruiker.
Terug