Bijlagen

Het is mogelijk om bijlagen toe te voegen aan een nieuwsbericht.
Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen.

Bijlage toevoegen

Stap 1: Ga naar de module  'Nieuws'.

Stap 2: Klik aan de linkerkant op 'Beheer'.

Stap 3: Klik vervolgens in het overzicht rechtsboven op  'Nieuwsitem toevoegen' of pas een huidig nieuwsbericht aan.

Stap 4: In het nieuwsbericht dat je wilt toevoegen, klik je onderaan op de  'paperclip'-knop 'Bestand toevoegen'.

Aansluitend kan je bestanden uit de module 'Bestanden' selecteren.

Om naar de bestanden op je computer te gaan, klik je rechtsboven op 'Bestand(en) toevoegen'.