Aanmelden Ouderportaal

Stap 1: internet.pngSurf op het internet naar https://ouders.basisonline.nl.

Stap 2: U ziet vervolgens een inlogscherm. Kies de eerste keer voor de optie 'Ik heb nog geen account'.

Stap 3: Vul het token in die u van de school ontvangen heeft. En klik op de plus knop om uw kind te selecteren. Vul vervolgens de overige gegevens in en sla op.

Stap 4: Controleer op het volgende scherm je gegevens nauwkeurig. Indien deze helemaal correct zijn, bevestig deze dan door op de Opslaan knop te klikken. Klik op de Terug knop om ingevoerde gegevens te corrigeren.

Stap 5: U ontvangt nu een mail met daarin een link. Klik op deze link om uw e-mailadres te bevestigen.