Aanmelden Ouderportaal

Stap 1: internet.pngSurf op het internet naar https://ouders.basisonline.nl.

Stap 2: U ziet vervolgens een inlogscherm. Kies de eerste keer voor de optie 'Ik heb nog geen account'.

Stap 3: Vul het token in die u van de school ontvangen heeft. En klik op de plus knop om uw kind te selecteren. Vul vervolgens de overige gegevens in en sla op.

Stap 4: U ontvangt nu een mail met daarin een link. Klik op deze link om uw e-mailadres te bevestigen.