Aanmelden Ouderportaal

Stap 1: Surf op het internet naar https://ouders.basisonline.nl.

Stap 2:  Je ziet vervolgens een inlogscherm.
Kies de éérste keer voor de optie 'Ik heb nog geen account'.

Stap 3: Vul het token in die je van de school ontvangen hebt. Vervolgens klik je op het "plus-icoon" om jouw kind(eren) te selecteren. Vul vervolgens de overige gegevens in en klik op "Opslaan".

Stap 4: Controleer op het volgende scherm je gegevens nauwkeurig. Indien deze helemaal correct zijn, bevestig deze dan door op de Opslaan knop te klikken. Klik op de Terug knop om ingevoerde gegevens te corrigeren.

Stap 5: Je ontvangt nu een mail met daarin een link. Klik op deze link om je e-mailadres te bevestigen.