Beveiliging Ouderportaal

Het BasisOnline Ouderportaal wordt aangeboden via een beveiligde en versleutelde https-verbinding.
Daarnaast worden gegevens altijd in Nederland opgeslagen op servers en onderwerpt BasisOnline haar software en webservers periodiek aan een aantal veiligheidstesten met gespecialiseerde programma's. Daarnaast hebben wij een intern testteam ingericht waarmee de software doorlopend wordt getest op functionaliteit en veiligheid. Nieuwe productupdates worden eerst uitgebreid intern getest alvorens zij worden uitgebracht.

Onze servers staan verder in een beveiligd datacenter met 'ISO27001 certificering'. Het beveiligingsbeleid is vastgesteld en geļmplementeerd in de vorm van een continuiteitsplan en calamiteitenplan.

Zoals u mag verwachten staat BasisOnline ook geregistreerd bij 'Autoriteit Persoonsgegevens' (website) (voorheen het 'College Bescherming Persoonsgegevens'), onder nummer: 160 61 36.

Meer over beveiliging en privacy kan je vinden op de pagina 'Privacyverklaring Ouderportaal'