Ouder verwijderen

Beheerder

Ga in de module "Beheer" naar "Ouders" .

Klik vervolgens achter de betreffende groep op de knop "Ouderkoppeling" .

Selecteer vervolgens het potloodje achter de betreffende leerling.

Je kan de betreffende ouder vervolgens verwijderen door op het kruisje achter zijn of haar naam te klikken.

LET OP! De betreffende ouder dient, wanneer je deze volledig wilt verwijderen, nog verwijderd te worden in de map "Ouders zonder leerling koppeling".

Ga in de module "Beheer" naar "Ouders" .
Klik vervolgens links op de knop "Ouders zonder leerling koppeling".
Selecteer vervolgens de betreffende ouders en verwijder deze met het rode kruis.

Leerkracht

Ga naar de module "Groepen" en klik vervolgens achter de betreffende groep op de knop "Ouderkoppeling" .
Selecteer vervolgens het potloodje achter de betreffende leerling.

Je kan de betreffende ouder vervolgens verwijderen door op het kruisje achter zijn of haar naam te klikken.

LET OP! De betreffende ouder dient, wanneer je deze volledig wilt verwijderen, nog verwijderd te worden in de map "Ouders zonder leerling koppeling".

Ouder zonder leerling koppeling verwijderen

Ga in de module "Beheer" naar "Ouders" .
Klik vervolgens links op de knop "Ouders zonder leerling koppeling".
Selecteer vervolgens de betreffende ouders en verwijder deze met het rode kruis.

Ouder verwijderen als het kind niet meer in een groep zit

Wanneer je de groep van het kind reeds verwijderd hebt, kan je niet meer de ouders ontkoppelen. Om dit op te lossen moet je eerst het kind verwijderen of het kind weer in een groep plaatsen.

Hoe plaats ik een kind in een groep
Hoe verwijder ik een kind

Daarna volg de je de stappen van "Ouders zonder leerlingkoppeling"-verwijderen.