Groep aanpassen

Op deze pagina wordt uitgelegd op welke manieren je leerlingen toe kan voegen aan het Ouderportaal. Dit proces wordt in principe altijd vanuit de school gedaan.
  1. Voor leerkrachten
  2. Voor beheerders

Voor leerkrachten

Klik op de module 'Groepen'.

Vervolgens klik je op het icoon 'Groep aanpassen':

Voor beheerders

Om een groep te wijzigen ga je naar de module 'Beheer'.

Klik vervolgens aan de linkerkant op 'Groepen'.

Daarna klik je op het knopje 'Groep aanpassen' achter de betreffende groep die je wilt aanpassen:

Vervolgens kan je op het volgende scherm de groep aanpassen.

Je kan op deze pagina de groepsnaam aanpassen, de leraren wijzigen, kinderen toevoegen of verwijderen of klassenouders selecteren.