Websites

Leraren toevoegenEen eerste taak die je moet uitvoeren alvorens je gesprekken kunt gaan plannen, is het toevoegen van de leerkrachten waarmee een gesprek gepland kan worden.
  Leraar toevoegen

Klik op de knop "Leraar toevoegen" om de leraren één voor één toevoegen.Vul een naam en e-mailadres in bij de respectievelijke velden.

Onderaan vindt je de lijst met groepen terug, indien je deze al heeft aangemaakt middels de knop "Groep toevoegen". Vervolgens kun je aanvinken bij welke groep deze leraar hoort.

Klik op "Opslaan" om de leraar  toe te voegen.
Leraren sorteren

De lijst met leraren kunt u op twee manieren sorteren: op (voor)naam en op e-mailadres. Beide worden alfabetisch gesorteerd. Oorspronkelijk wordt de lijst alfabetisch oplopend (A - Z) weergegeven. Door op de pijltjes te klikken, kun je de lijst aflopend (Z - A) sorteren.


Leraar verwijderen

Om een leraar uit de lijst te verwijderen, vink je het vakje voor diens naam aan en klikt vervolgens op de (nu actieve) knop "Verwijderen".Je krijgt een melding met de vraag of je deze leraar wilt verwijderen. Klik op "Verwijderen" om deze leraar definitief te verwijderen.
Terug