Inschrijvingen gespreksronde bekijken

Om de inschrijvingen voor een specifieke gespreksronde te bekijken, klik je eerst de groepsnaam aan en vervolgens het icoon "Overzicht inschrijvingen" achter de naam van de betreffende gespreksronde.

Je kunt een overzicht bekijken van alle leerlingen waarvan de ouders voor deze gespreksronde zijn uitgenodigd. Tevens kun je zien of men zich al heeft ingeschreven of nog niet.

Leerling toevoegen

Wanneer er wel een uitnodiging is verstuurd naar een ouder maar deze niet in de mogelijkheid is om via de uitnodiging / website in te schrijven voor een gespreksronde dan door op de leerling te klikken het gesprek voor de betreffende leerling handmatig toevoegen.

Let op, er moet wel een uitnodiging verzonden zijn, voordat je de leerling handmatig kunt toevoegen.

Je selecteert dan onder "Beschikbare datums" de datum en tijdstip naar keuze van de ouder(s). Klik vervolgens op "Opslaan".

In het overzicht van de inschrijvingen voor deze gespreksronde zul je nu zien dat de afspraak direct groen gekleurd wordt. De aangeduide datum en tijdstip zijn vervolgens via de website ook niet meer te selecteren.

Inschrijving verwijderen
Om een of meerdere inschrijvingen tegelijk te verwijderen, vink je het vakje van de betreffende inschrijvingen aan en klik je bovenaan op "Verwijderen".

Vervolgens krijg je een melding met de vraag om te bevestigen. Klik op "Verwijderen" om de inschrijving(en) te verwijderen.