Tabel aanmaken in pagina

Klik op een pagina in de module 'Onderhoud' waar je de tabel wilt invoegen.

Vervolgens opent automatisch de desbetreffende pagina, waar je een tekstveld ziet met daarboven allemaal verschillende icoontjes.

Om een tabel in te voegen op deze pagina klik je op het tabel icoontje.

Icoontje tabel invoegen

Vervolgens opent automatisch een nieuw scherm waar je kan aangeven welke tabel je wilt. De tabel wordt dan automatisch ingevoegd.

Icoontje tabel invoegen

Indien je hier op 'Meer...' klikt, kan je de opties ook specifieker ingeven:

Heb je een oudere website dan opent vervolgens automatisch een nieuw scherm 'Tabeleigenschappen' waar je zelf kunt verschillende opties kunt instellen.

In het menu zie je achter breedte de optie 'Pixels', verander dit in 'Procent' en vul het getal 100 in en de tabel is op de gehele breedte zichtbaar. Hierdoor verandert de tabel automatisch in de juiste formaat, indien de tabel wordt bekeken op een smartphone.

Tabeleigenschappen

Alle editor functionaliteiten

Om alle mogelijkheden van de editor te bekijken, ga hiervoor naar de pagina 'Pagina Editor'.