Tabel aanmaken in pagina

Klik op een pagina in de module 'Onderhoud' waar je de tabel wilt invoegen. Vervolgens opent automatisch de desbetreffende pagina, waar je een tekstveld ziet met daarboven allemaal verschillende icoontjes. Om een tabel in te voegen op deze pagina klik je op het tweede icoontje van rechts (onderste rij). Vervolgens opent automatisch een nieuw scherm 'Tabeleigenschappen' waar je zelf kunt verschillende opties kunt instellen.

In het menu zie je achter breedte de optie 'Pixels', verander dit in 'Procent' en vul het getal 100 in en de tabel is op de gehele breedte zichtbaar. Hierdoor verandert de tabel automatisch in de juiste formaat, indien de tabel wordt bekeken op een smartphone.

Icoontje tabel invoegen
Tabeleigenschappen