Afbeelding plaatsen in tekst

Een afbeelding kan op twee verschillende manieren worden geplaatst:

Optie 1: Via de module 'Beeldbank'

De afbeelding is al in de server gezet, middels de module 'Beeldbank'.

Vervolgens ga je naar de pagina, via de module 'Onderhoud',  waar de afbeelding moet worden geplaatst en klik je op het icoontje 'Afbeelding'.

Optie 2: Via de computer

Sleep je afbeelding direct vanaf je computer naar de pagina waar de afbeelding geplaatst moet worden.

Stap 1: Open eerst de map op je computer waar de afbeelding is opgeslagen.

Stap 2: Klik middels de module 'Onderhoud' op de pagina waarin je de afbeelding wilt toevoegen.

Stap 3: Sleep de afbeelding vanaf de map op je computer naar de pagina waar de afbeelding geplaatst moet worden.

Stap 4: Na het plaatsen kun je uiteraard zelf de grootte van de afbeelding aanpassen door dubbel te klikken op de afbeelding.

Alle editor functionaliteiten

Om alle mogelijkheden van de editor te bekijken, ga hiervoor naar de pagina 'Pagina Editor'.