Kind aanmelden voor het overblijven

Om je kind(eren) aan te melden voor het overblijven, volg je hierbij de uitleg op deze pagina.

1. Vast rooster
  2. Rooster per week

Vast rooster

Stap 1: Ga naar de module  'Overblijven'.

Stap 2: Om een vast overblijfrooster in te stellen, klik je rechtsboven op de optie  'Standaard instellen'.

Stap 3: In onderstaand overzicht kun je vervolgens het standaard overblijfrooster instellen.
Je kan dit tevens voor al je kinderen tegelijkertijd doen.
Je kan in het weekrooster afwijken van het vaste rooster.

Aanpassingen aan het vaste rooster, verwijderd de instellingen in de toekomst bij het rooster per week.

Rooster per week

Je kan het rooster vervolgens ook per week wijzigen.

Stap 1: Ga naar de module  'Overblijven'.

Stap 2: Klik op de betreffende week en pas je de gewenste keuze aan:

Stap 3: Sla tot slot je keuze op door op het groene vinkje  'Opslaan' te klikken: