Fotoalbumplanken

Fotoalbumplanken zijn bovenliggende mappen waarin albums kunnen worden geplaatst.

Met fotoalbumplanken kan je albums groeperen zoals op onderstaande afbeelding te zien is:

Plank toevoegen

Stap 1: Ga naar de de module 'Fotoalbums'.

Stap 2: Om een albumplank toe te voegen, klik je in het 'Beheer' van de albums:

Stap 3: Vervolgens klik je rechtsboven op  'Fotoalbumplank toevoegen'.

Stap 4: Klik vervolgens op  'Opslaan' of kies uit de beschikbare albums die je toe wilt voegen aan de nieuwe plank.

De fotoalbumplanken zijn binnen het Ouderportaal ook beschikbaar voor ouders.

Album aan plank toewijzen

Je kan nieuwe en bestaande albums toewijzen aan een albumplank.

Hiervoor gebruik je de optie 'Fotoalbumplank' binnen het betreffende album.

Selecteer hier de plank waaraan je het album wilt koppelen.