Fotoalbum bewerken

Reeds aangemaakte albums zijn ook nader te bewerken.
Zo kan je de onder andere de titel en de beschrijving aanpassen. Ook kan je extra foto's toevoegen of verwijderen.

1. Via de Ouderportaal website
  2. Via de Ouderportaal App

Via de Ouderportaal website

Stap 1: Ga naar Klik in de module  'Fotoalbums'.

Stap 2: Klik aan de linkerkant op 'Beheer'.

Stap 3: Selecteer vervolgens het betreffende album:

In het scherm 'Album aanpassen' kan je de gegevens nader aanpassen.

Klik tenslotte links onderaan de pagina op 'Opslaan'.

Via de Ouderportaal App

Stap 1: Ga eerst naar de module 'Fotoalbums'.

Stap 2: Klik op de fotoalbumplank ('Plank:'):

Je ziet nu het overzicht van alle beschikbare albums van jouw groep.

Stap 3: Klik binnen de plank vervolgens op het betreffende fotoalbum:

Stap 4: Rechtsboven op de knop 'Instellingen' om het betreffende album te bewerken.

Stap 5: In het scherm 'Album bewerken' kan je vervolgens de 'Albumnaam' bewerken, een 'Omschrijving' en eventueel de optie 'Beschikbaar voor download' aanpassen om ouders wel of niet de mogelijkheid te geven foto's te downloaden.

Stap 6: Tenslotte klik je op de knop 'Wijzigingen opslaan' om de wijzigingen door te voeren.