Inschrijvingen intekenen en toestemmingsformulieren

Hier kan je zowel de inschrijvingen vinden van de toestemmingsformulieren als die van de gewone intekenformulieren.

Je kan de inschrijvingen van een formulier terugvinden via de module 'Intekenen'.
  1. Inschrijvingen Intekenformulieren
  2. Inschrijvingen Toestemmingsformulieren
  3. Inschrijvingen exporteren

Inschrijvingen Intekenformulieren

Voor standaard Intekenformulieren, klik je op het betreffende formulier. Dat kan een groepsformulier zijn al een schoolbreed formulier.

Klik vervolgens op het icoon 'Inschrijvingen' achter het formulier.

Vervolgens krijg je de pagina te zien van de inschrijvingen:

Je kan het de inschrijving in zijn geheel inzien door er op te klikken.

Je kan ook de weergave van de kolommen aanpassen door bovenaan de kolom het juiste veld te kiezen.

Inschrijvingen Toestemmingsformulieren

Om de toestemmingsformulieren te bekijken, klik je binnen de module op de knop 'Toestemmingsformulieren'.

Klik op het icoon 'Inschrijvingen' achter het formulier.

Vervolgens krijg je de pagina van de inschrijvingen:

Bovenaan kan je via het uitknapmenu de inschrijvingen beperken tot een specifieke groep.

Je kan de inschrijving in zijn geheel inzien door er op te klikken.

Je kan ook de weergave van de kolommen aanpassen door boven de kolom het juiste veld te kiezen.

Inschrijvingen exporteren

Daarnaast heb je nog de optie om de lijst met inschrijvingen te exporteren de volgende onderstaande formaten:

Excel-bestand (voor een compleet overzicht)

PDF-bestand (voor individuele lijsten)