Inschrijvingen intekenen & toestemmingsformulieren

Hier kan je zowel de inschrijvingen vinden van de intekenformulieren als van de toestemmingsformulieren.

Je kan de inschrijvingen van een formulier terugvinden via de module 'Intekenen'.

1. Inschrijvingen Intekenformulieren
  2. Inschrijvingen Toestemmingsformulieren
  3. Inschrijvingen exporteren

Inschrijvingen Intekenformulieren

Stap 1: Voor intekenformulieren, klik je eerst op het betreffende formulier.
Dat kan een groepsformulier of een schoolbreed formulier zijn.

Stap 2: Klik vervolgens op het icoon 'Inschrijvingen' achter het formulier.

Stap 3: Vervolgens krijg je de pagina te zien van de inschrijvingen:

Tips
  • Je kan de inschrijving in zijn geheel inzien door erop te klikken.
  • Je kan ook de weergave van de kolommen aanpassen door boven de kolom het juiste veld te kiezen.

Inschrijvingen Toestemmingsformulieren

Stap 1: Om de toestemmingsformulieren te bekijken, klik je binnen de module op de knop 'Toestemmingsformulieren'.

Stap 2: Klik op het icoon  'Inschrijvingen' achter het formulier.

Stap 3: Vervolgens krijg je de pagina te zien van de inschrijvingen:

Bovenaan kan je via het uitknapmenu de inschrijvingen beperken tot een specifieke groep.

Tips
  • Je kan de inschrijving in zijn geheel inzien door erop te klikken.
  • Je kan ook de weergave van de kolommen aanpassen door boven de kolom het juiste veld te kiezen.

Inschrijvingen exporteren

het is mogelijk om de lijst met inschrijvingen te exporteren de volgende onderstaande formaten:

Excel-bestand (voor een compleet overzicht)

PDF-bestand (voor individuele lijsten)

Dat doe je rechtsboven in het overzicht van de inschrijvingen.