Intekenformulier voor de hele school

Het is mogelijk om een intekenformulier voor de hele school uit te zetten.
Deze optie werkt met hele groepen in plaats van individuele leerlingen/ouders.

Deze opties zijn beschikbaar voor de rol Beheerder en medewerkers met het recht 'Formulieren van alle groepen beheren'.

Voor de hele school

Stap 1: Ga naar de module 'Intekenen'.

Stap 2: Vervolgens kun je via het onderdeel 'School' een intekenformulier uitzetten:

Stap 3: Hier selecteer je (in plaats van leerlingen) de groepen:

Het is hier mogelijk om zowel Jaargroepen als Samengestelde groepen te selecteren.

Stap 4: Klik tenslotte op  'Opslaan'.

Lees meer over het samenstellen van een intekenformulier op de pagina 'Intekenformulier samenstellen'.

Zie daarnaast voor het versturen ook de pagina 'Intekenformulier versturen'.