Help! Ouders ontvangen geen berichten van WIS-Collect

Indien de WIS Collect-koppeling ingeschakeld is, krijgen ouders een bericht om te in te loggen in de website en de geboortedatum van hun kind(eren) in te geven. Dit kan helaas niet in de App.

Hoe dit moet gebeuren kan je lezen op volgende pagina: "Hoe werkt de WIS Collect-koppeling voor ouders".

Als beheerder kan je de ouders die dit nog niet gedaan hebben een herinnering sturen.
Ga hier voor naar "Beheer".

Vervolgens klik je op de knop "WIS Collect"

Op deze pagina kun je inzien welke ouders nog geen geboortedatum ingegeven hebben.
Klik vervolgens bovenaan rechts op de knop "Herinnering versturen" om de ouders een herinneringsbericht te sturen.