Websites

Extra functionaliteiten

Wanneer het voorkomt dat er 'Groene mapjes' in de module 'Onderhoud' staan, spreken we van 'Extra functionaliteiten', ook wel 'Extra menu's' genoemd.

Dit zijn onderdelen binnen de website welke in de meeste gevallen specifiek voor deze website zijn bijgebouwd.

Het onderdeel is te herkennen doordat er een 'Groen mapje' onder de navigatiepagina's staat in de module 'Onderhoud':

Stap 1:
Ga naar de module 'Onderhoud'.

Stap 2: Navigeer naar een groen mapje. Deze kan er bijvoorbeeld zo uit zien:
Indien nodig, klap het mapje open met het kleine grijze pijltje aan de linkerkant van het mapje.Afhankelijk van de aard van dit menu, kun je hier pagina's aan toevoegen welke bijvoorbeeld kunnen dienen als 'extra knoppen' op de website.

Stap 3: Voeg pagina's toe of bewerk het mapje zelf door hier op te klikken.

Meer informatie over het toevoegen en bewerken van pagina's vind je op de pagina 'Pagina's toevoegen' en het overzicht 'Inhoud bewerken'.

In onderstaande screenshot zie je hoe op basis van bovengenoemde structuur uiteindelijk de pagina's worden gebruikt voor actieblokken op de website:
Hierbij worden enkel de pagina-velden 'Titel' en 'Afbeelding' van een pagina gebruikt.Houdt er dus rekening mee dat wanneer je website een 'Extra Menu' bevat, het uiteindelijke resultaat op de website dus altijd verschillend kan zijn.

Daarnaast zullen de velden ook variŽren, evenals het gebruik van de inhoud van het mapje zelf, enkel de pagina's of wellicht zelfs beiden.

Alle velden worden standaard getoond, waardoor dit verwarrend kan zijn.
Vanuit het systeem is het helaas niet mogelijk om tijdens het bijbouwen van de extra functionaliteiten, specifieke velden te verbergen.

Dit betekend dat je voor een 'Extra Menu' altijd alle velden zult zien, terwijl bijvoorbeeld enkel de velden 'Inhoud' en 'Titel' zullen worden gebruikt. De velden 'Subtitel', 'Introductie' en 'Afbeelding' worden in geval van het voorbeeld dus niet gebruikt.


Meer voorbeelden van 'Extra Menu-functionaliteiten'


- Extra (actie)knoppen, bijvoorbeeld los van de navigatie aan de bovenkant van de website
- Citaat-blok / Testimonials
- Sponsors / Partners-blok
- Extra knoppen aan de onderkant van de website / footer, bijvoorbeeld 'snelle links'
- Tekstblok los van de standaard teksten te vullen via een pagina
- Tekstblok met foto

Kosten


Mocht de website geen extra functionaliteiten bevatten maar willen jullie hier toch graag gebruik van maken. Gezien dit zeer waarschijnlijk bijgebouwd zal moeten worden, zijn hier kosten aan verbonden.

Voor meer informatie, kun je ons mailen naar support@parentcom.nl of dien een ticket in via de helpdesk.
Terug