Nieuwe Ouderportaal App Update | 3.0.1 | 24-06-2020

In deze nieuwe Ouderportaal app update zitten de volgende verbeteringen:

• Een verbeterde toegankelijkheid. Op verschillende plekken zijn kleuren aangepast om het contrast en de leesbaarheid te verbeteren
  • Het kopiëren van tekst is uitgebreid en eenvoudiger gemaakt.
  • Het selecteren van een andere maand in de (school)agenda kan nu via de knop rechtsboven.
  • In de foto-weergave van een album kun je nu bij de laatste foto door scrollen naar de eerste foto
  • Bij het toevoegen van een nieuwsbericht of fotoalbum wordt enkel nog je eigen groep aangevinkt bij de publicatie opties.
  • Het toevoegen van een item vanuit de app aan je persoonlijke agenda is aangepast, je kan het item nu direct naar wens aanpassen.
  • De tekstgrootte wordt nu correct weergegeven op basis van de ingestelde tekstgrootte op je toestel (iOS).
  • Diverse andere verbeteringen en probleemoplossingen.