Nieuwe Ouderportaal App Update | 3.1 | 28-12-2020

In deze nieuwe Ouderportaal app update zitten de volgende verbeteringen:

• Gebruiker zonder groepen staat in het account selectie menu niet meer als leerkracht omschreven
  • Notificaties voor ongelezen berichten werden niet getoond bij eerste keer inloggen
  • Verbetering van de toegankelijkheid
  • Achtergrondafbeelding van het inlogscherm was niet zichtbaar in dark-mode op iOS
  • Diverse andere verbeteringen, optimalisaties en probleemoplossingen.

De nieuwe Ouderportaal App ondersteunt toestellen vanaf iOS 11+ en Android 5.1+.