Toestemmingsformulier niet ingeschreven ouders inzien

Naast het versturen van herinneringen kun je bij Toestemmingsformulieren een overzicht terugzien met ouders die zich nog niet hebben ingeschreven.
Dit is enkel mogelijk wanneer er nog ouders zijn die zich nog niet ingeschreven hebben.

Hiervoor volg je onderstaande stappen:

Stap 1: Ga naar de module  'Intekenen'.

Stap 2: Klik hier op 'Toestemmingsformulieren'.

Stap 3: Klik bij het betreffende formulier op 'Inschrijvingen'.

Stap 4: Vervolgens in het overzicht link op 'Niet ingeschreven ouders'.

Aansluitend heb je ook nog een optie om de betreffende ouder(s) een 'Groepsbericht' te versturen.

Hiervoor selecteer je de betreffende ouder(s) en klik je rechtsboven op het icoon 'Groepsbericht versturen'.