Kalenderitems via Excel importeren

Ja, dit is mogelijk. Zorg ervoor dat kalenderitems in Excel worden aangemaakt zoals te zien is in†onderstaande afbeelding.

Dit format kun je downloaden door te klikken op kalender, vervolgens kalender importeren. Er opent een nieuw venster en klik daar bij optie 2 op 'Bekijk het voorbeeld'. Zie afbeelding hieronder:

Voeg kalenderitems toe, op dezelfde manier zoals ze in het voorbeeld-formaat staan. Sla vervolgens het bestand op. Klik daarna in het module-overzicht op 'Kalender' en klik rechts op 'Kalender importeren'. Klik op bladeren bij 'Selecteer een ICS of CSV bestand' en voeg het Excel-bestand toe wat je hebt opgeslagen op je pc.