ParnasSys/ESIS | Aanzetten koppeling in Ouderportaal Beheer

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe het recht voor de koppeling met ParnasSys / ESIS kan worden ingeschakeld.

Stap 1: Ga naar de module 'Beheer'.

Stap 2: Zoek in het 'Overzicht Beheer' jezelf of een medewerker op:

Stap 3: Kies vervolgens rechts voor het slotje 'Rechten aanpassen'.

Bij het onderdeel 'Beheer' zal je het recht "PARNASSYS koppeling" of "ESIS koppeling" krijgen te zien:

Dit recht staat standaard uitgevinkt.

Stap 4: Vink het recht "PARNASSYS koppeling" of "ESIS koppeling" op 'AAN'. Stap 5: Klik tenslotte rechtsboven op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren.
Mogelijk zal je even opnieuw moeten inloggen om de koppeling via Beheer terug te kunnen zien.