Wat zijn gebruikersgroepen?

Dit is een verzamelnaam voor gebruikers die zijn toegewezen aan een groep. Je kunt bijvoorbeeld een groep 'Ouders' aanmaken als gebruikersgroep en vervolgens alle ouders invoeren als gebruiker en tenslotte toevoegen aan de groep 'Ouders'. Vervolgens kun je eenvoudig door met de rechtermuisknop te klikken op een groep, rechten instellen. Deze rechten gelden dan voor alle gebruikers die zijn toegevoegd aan de groep. Je kunt er ook voor kiezen om één of meerder gebruikers binnen een groep afzonderlijke rechten te geven.

'Kan ik leerkrachten ook beperkte rechten geven'