Token genereren

Een token kan je op twee verschillende manieren genereren. Dit is afhankelijk van je eigen toegewezen rechten of rol.

Voor leerkrachten

Een token geneer je door in de module 'Groepen' op de knop 'Ouderkoppeling' te klikken.

Vervolgens tref je links de knop 'Token' aan.

Je komt vervolgens in een scherm waar je de betreffende leerlingen kunt selecteren en eventueel de brief aan kan passen.

Klik op de 'PDF'-knop om vervolgens de brief of brieven te genereren.

Tokens kunnen enkel per kind gegenereerd worden. Iedere ouder ontvangt dus een unieke token per kind.

Voor beheerders

Ga naar de module 'Beheer'.

Aan de linkerkant klik je op de knop 'Ouders'.

Klik achter de betreffende groep, op de knop 'Ouderkoppeling'.

Vervolgens tref je links de knop 'Token' aan.

Je komt vervolgens in een scherm waar je de betreffende leerlingen kunt selecteren en eventueel de brief aan kan passen.

Klik op de 'PDF'-knop om vervolgens de brief of brieven te genereren.

Tokens kunnen enkel per kind gegenereerd worden. Iedere ouder ontvangt dus een unieke token per kind.

Vraag en antwoord

Vraag: Kan ik 1 token uitdraaien en gebruiken om te versturen naar twee verschillende ouders/verzorgers?

Antwoord: Ja, zolang de geldigheidsdatum van de token nog niet overschreven is, kan je dezelfde token uitzetten naar de betreffende ouders/verzorgers.

Vraag: Kan ik verschillende tokens uitdraaien en gebruiken om te versturen naar twee verschillende ouders/verzorgers?

Antwoord: Ja, zolang de geldigheidsdatum van de token nog niet overschreven is, maakt het niet uit dat er meer dan één token uitgedraaid is van hetzelfde kind.