Beheerders instellen

Boeken kunnen enkel beheerd worden door algemene beheerders of gebruikers die specifiek voor het betreffende boek als beheerder zijn geselecteerd.

Waarom stel je beheerder(s) in voor een boek?
De inhoud van een boek kan later natuurlijk nog worden gewijzigd. Daarom moet je het boek later ook kunnen beheren.

Je kan daarnaast ook andere gebruikers van de school beheerder maken van een boek.
Het is ook mogelijk om naast jezelf (of enkel één persoon) ook anderen als beheerder in te stellen.

Beheerders van een boek kunnen later wijzigingen aanbrengen in een boek.

Beheerders van een boek instellen

Stap 1: Ga naar de module 'Digitale Boekenkast'.

Stap 2: Klik vervolgens links op 'Beheer'.

Stap 3: Selecteer vervolgens het boek waarbij je de beheerders wilt bewerken.

Stap 4: Wanneer je in het bewerkscherm van het boek komt, zie je hier links de knop 'Beheerders'.

Stap 5: In het volgende scherm kan je beheerders toevoegen en/of verwijderen: