Boekenplanken

Boekenplanken kunnen worden gebruikt als bovenliggende mappen waarin boeken kunnen worden geplaatst.

Met boekenplanken kan je boeken groeperen zoals op onderstaande afbeelding te zien is:

Boekenplank toevoegen

Stap 1: Ga naar de module 'Digitale Boekenkast'.

Stap 2: Om een boekenplank toe te voegen, klik je links op de knop 'Beheer'.

Stap 3: Vervolgens klik je rechtsboven op 'Boekenplank toevoegen':

Stap 4: Klik rechts onderin op  'Opslaan'.

De boekenplanken zijn daarnaast zowel in de App als binnen het Ouderportaal beschikbaar voor ouders.