Waarvoor zijn boekenplanken?

Boekenplanken zijn, zoals de naam al doet vermoeden, bovenliggende mappen waarin boeken kunnen worden geplaatst. Met boekenplanken kan je boeken dus groeperen zoals op onderstaande afbeelding te zien is.

Om een boekenplank toe te voegen, klik je in het "Beheer" van de boekenkast, rechtsboven op "Boekenplank toevoegen".

De boekenplanken zijn daarnaast zowel in de App als binnen het ouderportaal beschikbaar voor ouders.