Hoe voeg ik een fotoalbum toe?

1

Klik in de module "Fotoalbums"links op "Beheer",

of klik op "Album toevoegen" (plusje) in de fotoalbum feedop je homepagina.

Ga bij het aanmaken middels de feed verder bij stap 3.

2

Selecteer rechtsboven op de volgende pagina "Toevoegen".

3(verplicht)

Voorzie het album, bij "Naam fotoalbum", van een titel.

4(optioneel)

Voeg foto's toe door ze simpelweg in het vak "Foto's" te slepen.

Slepen is mogelijk vanuit de "Vekenner"op Windows of de "Finder"op macOS.

5(verplicht)

Stel bij beschikbaarheid in wie het album (inclusief alle foto's) mag zien.

6

Sla het album op door op "Opslaan" te klikken.

7

Selecteer tot slot, in de pop-up die verschijnt nadat je het album opslaat, wie het album mogen beheren.
Voorbeeld:
Wanneer je kiest voor "Uzelf als beheerder instellen" kunnen enkel de Ouderportaal beheerders en jijzelf het album bewerken.