Wie zien mijn ingevoerde gegevens?

Dat bepaal je helemaal zelf! Je kan deze gegevens op verschillende manieren aanpassen en opvragen.
  1. Bij de eerste keer inloggen
  2. Via het Account Menu
  3. Via de Ouderportaal website
  4. Via de Oudeportaal App

Bij de eerste keer inloggen

Zodra je voor de eerste keer inlogt, kan je de gegevens controleren en bepalen welke gegevens openbaar zijn voor andere ouders binnen de groep(en) van je kind(eren).
Ouders van andere groepen zien jouw gegevens standaard nooit. De teamleden van de school zien altijd alle gegevens die je invult. Dat is belangrijk, omdat ze je dan snel kunnen bereiken, wanneer het nodig is. Houd jouw gegevens daarom altijd actueel.

Echter, kun je dit wel specifiek aangegeven en zelfs andere ouders toegang tot bepaalde gegevens verschaffen.
Let hierbij wel op dat je hiervoor de optie 'Gegevens zijn zichtbaar voor de andere ouder/opvoeder' aan moet hebben staan. Zie hiervoor de informatie bij 'Via het Account Menu'.

Via het Account Menu

Je kunt deze gegevens ten alle tijden bijwerken.
Volg hiervoor de stappen op bij het onderdeel 'Via de Ouderportaal website'.

Via de Ouderportaal website

Hiervoor ga je naar het 'Account Menu' rechtsboven en kies je voor het onderdeel 'Mijn accountgegevens':

Vervolgens krijg je onderstaand overzicht met daarin de betreffende gegevens te zien.
Tip: Met de aanvink-optie achter ieder gegevensveld kan je aangeven of je deze gegevens ook voor anderen beschikbaar wilt maken. Andere ouders zullen deze dan te zien krijgen.
Let hierbij wel op dat je hiervoor de optie 'Gegevens zijn zichtbaar voor de andere ouder/opvoeder' aan moet hebben staan.

De keuze achter 'voornaam' is geldig voor de volledige naam.

Via de Ouderportaal App

De gegevens zijn enkel te bewerken vanuit de Ouderportaal website.
Via de optie 'Mijn accountgegevens' binnen de Ouderportaal App wordt je hiernaar doorverwezen:

Volg hiervoor de stappen op bij het onderdeel 'Via de Ouderportaal website'.