Push notificaties instellen

De App stuurt altijd per direct een notificatie.
Je kan hierbij zelf bepalen of je deze notificaties wilt ontvangen evenals van welke modules.

Berichten als  'spoed' markeren heeft geen invloed op push-notificaties.

Dit heeft betrekking tot de e-mail-notificaties.

Stap 1: Ga hiervoor naar het 'Menu'.

Stap 2: Daarna tap je op de  'Instellingen' knop.

Stap 3: Vouw vervolgens het kopje 'Notificaties' uit.

Hier worden alle modules worden getoond en kunnen de notificaties per module in- of uitgeschakeld kunnen worden.

Daarna sla je op via de knop 'Opslaan' onderaan.

Notificaties & meldingen terugvinden

Wil je weten waar de notificaties & meldingen terug te vinden zijn binnen de Ouderportaal App?

Zie hiervoor de pagina 'Notificaties & meldingen terugvinden'.

E-mail notificaties

Wil je e-mail notificaties instellen via de Ouderportaal website?

Zie hiervoor de pagina 'E-mail notificaties instellen'.