Push notificaties instellen

De App stuurt altijd per direct een notificatie. Je kunt zelf bepalen of je deze notificaties wilt ontvangen evenals van welke modules.

Stap 1: Ga hiervoor naar het 'Menu'.

Stap 2: Daarna tap je op de 'Instellingen' knop.

Stap 3: Vouw vervolgens het kopje 'Notificaties' uit waarna alle modules worden getoond en de notificaties per module in- of uitgeschakeld kunnen worden. Daarna sla je op via de knop 'Opslaan' onderaan.

Notificaties & meldingen terugvinden

Wil je weten waar de notificaties & meldingen terug te vinden zijn binnen de Ouderportaal App?

Zie hiervoor de pagina 'Notificaties & meldingen terugvinden'.

E-mail notificaties

Wil je e-mail notificaties instellen via de Ouderportaal website?

Zie hiervoor de pagina 'E-mail notificaties instellen'.