E-mail notificaties instellen

Als ouder bepaal je zelf of en hoe vaak je een e-mail notificatie ontvangt. Om deze instellingen te wijzigen klik je, onder het account menu rechtsboven op de desktop omgeving, op "Mijn instellingen".

Wanneer je op 'Instellingen' hebt geklikt kom je op onderstaand scherm uit. Je kan hier op het tabblad "Notificaties" kiezen om 'Nooit' een notificatie te ontvangen, 'Alleen spoedberichten', dagelijks om 18:00 een 'Dagoverzicht' (en spoedberichten direct) of 'Altijd' alle notificaties direct te ontvangen.

Je kan ook instellen of je een e-mail notificatie wenst te ontvangen bij een inlog poging vanaf een onbekende browser.