Persoonlijke gegevens wijzigen

Je kan via de Ouderportaal website je eigen gegevens wijzigen. Hoe je dit doet lees je op deze pagina.

Gegevens zijn niet te wijzigen via de Ouderportaal App. Dit doe je via ouders.basisonline.nl

Stap 1: Hiervoor ga je naar het 'Account Menu'.

Stap 2: Vervolgens klik je op het onderdeel 'Mijn accountgegevens'.

Stap 3: Op onderstaand scherm kun je vervolgens je gegevens wijzigen:

Gegevens specifiek instellen voor anderen

Om gegevens specifiek in te stellen voor andere ouders, lees je op de pagina 'Wie zien mijn ingevoerde gegevens?'.