E-mailadres wijzigen

Op deze pagina krijg je uitleg over hoe je jouw e-mailadres kunt wijzigen.

Via ouders.basisonline.nl voor ouders of plaza.basisonline.nl voor medewerkers.
Je kunt je e-mailadres niet direct wijzigen via de Ouderportaal App.

Stap 1: Klik rechtsboven op het 'Account Menu'.

Stap 2: Klik vervolgens op 'Mijn account gegevens'.

Stap 3: Vervolgens wijzig je hier het e-mailadres:

Kies optioneel voor het  'vinkje' om het e-mailadres ook beschikbaar te maken voor de ouder/verzorger.

Medewerkers van de school hebben hier een AAN/UIT optie staan i.p.v. een vinkje.

Stap 5:  Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren.

Stap 6: Je krijgt nu een popup-scherm te zien met uitleg over de vervolgstappen:

Stap 7: Klik op 'Opslaan' (en eventueel op het bevestigen van de gegevens met andere ouders/verzorgers).

Medewerkers krijgen de aanvullende melding m.b.t. het delen van de gegevens niet te zien.

Stap 8: Ga naar het e-mailaccount van je nieuwe e-mailadres om daar de e-mail te bevestigen.

Je keert terug naar de Ouderportaal website waarna je nieuwe e-mailadres zal zijn bevestigd.

De school ontvangt een bevestiging dat je het e-mailadres hebt gewijzigd.
Je ontvangt zelf ook nog een bevestiging per e-mail dat je e-mailadres succesvol is aangepast.