Gebruikersnaam wijzigen

Op deze pagina krijg je uitleg over hoe je jouw gebruikersnaam kunt wijzigen.

Via ouders.basisonline.nl voor ouders of plaza.basisonline.nl voor medewerkers.
Je kunt je gebruikersnaam niet direct wijzigen via de Ouderportaal App.

Stap 1: Klik rechtsboven op het 'Account Menu'.

Stap 2: Klik vervolgens op 'Mijn account gegevens'.

Stap 3: Vervolgens klik je op de knop 'Inloggegevens aanpassen'.

Stap 4: In het volgende scherm kan je vervolgens je gebruikersnaam wijzigen.

Stap 5:  Klik op 'Opslaan' om de wijzigingen door te voeren.