Kind(eren) toevoegen

Je leest hier alle informatie die nodig is om een kind toe te voegen aan het Ouderportaal van de school.

1. Tijdens het registratieproces
  2. Via je (bestaande) account

Is je kind verhuisd van school of zit je kind op een andere school waar ze ook het BasisOnline Ouderportaal gebruiken?
Dan dien je voor de nieuwe school alsnog een nieuw account aan te maken!

Volg hiervoor de stappen op de pagina 'Aanmelden Ouderportaal'.

Tijdens het registratieproces

Volg deze optie enkel wanneer je nog geen account hebt en nog geen kind(eren) middels een account op de school geregistreerd hebt staan.

Zie hiervoor het onderdeel hieronder 'Via je (bestaande) account'.

Tijdens het aanmaken van een account, met een token via de computer van het Ouderportaal (ouders.basisonline.nl), kan je tijdens het registratieproces meerdere tokens toevoegen.

Dit doe je via het onderdeel 'Koppel mijn profiel aan mijn kind(eren)'.

• Indien je meer dan één token / kind wilt toevoegen, klik dan op het  icoon naast het token-veld.
  • Heb je teveel velden aangemaakt, kun je deze ook weer eenvoudig verwijderen met het icoon.

Via je (bestaande) account

Ben je al in het bezit van een account, omdat bijvoorbeeld je eerste kind eerder op dezelfde school zat?
Volg hiervoor dan de onderstaande stappen:

Volg deze stappen via de Ouderportaal Website: ouders.basisonline.nl

Stap 1: Ga rechtsboven naar het 'Account Menu':

Stap 2: Vervolgens tref je links de knop 'Kind toevoegen' aan.

Stap 3: Je krijgt dan onderstaand scherm te zien:

Stap 4: Vul hier het token in van het ontbrekende kind en klik vervolgens op  'Opslaan'.