Foto's toevoegen

Nadat je een fotoalbum het aangemaakt kan je hier foto's aan toevoegen.

Selecteer het betreffende album in het Albumoverzicht.

Je komt vervolgens in onderstaand scherm terecht. Hier kan je foto's eenvoudig toevoegen door ze vanuit de map in de browser te slepen (Drag 'n Drop).

Je kan foto's ook toevoegen door rechtsboven op het groene plusje te klikken.

Vervolgens verschijnt onderstaand pop-up waar je nogmaals op het plusje dient te klikken om de "Verkenner" van je pc te openen.