Foto's toevoegen

Nadat je een fotoalbum het aangemaakt kan je hier foto's aan toevoegen.

Stap 1: Selecteer het betreffende album in het Albumoverzicht.

Stap 2: Je komt vervolgens in onderstaand scherm terecht. Hier kan je foto's eenvoudig toevoegen door ze vanuit de map in de browser te slepen (Drag and Drop).

Stap 3:  Je kan foto's ook toevoegen door rechtsboven op het groene plusje te klikken.

Stap 4: Vervolgens verschijnt onderstaand pop-up waar je nogmaals op het plusje dient te klikken om de "Verkenner" van je pc te openen.