Fotoalbum downloaden

Je kan het mogelijk maken (of juist niet) om fotoalbums te downloaden vanaf de website.

Wanneer je dit wilt wijzigen klik je, nadat je een foto album hebt aangemaakt, op "fotoalbum omschrijving aanpassen" in het albumoverzicht.

Je komt vervolgens in hetzelfde scherm wanneer je een fotoalbum aanmaakt (onderstaande afbeelding). Hier kan je de mogelijkheid om foto's te downloaden in of uitschakelen met het vinkje onder het vak voor de begeleidende tekst.