Fotoalbum aanmaken

Voordat je een Fotoalbum aan kan maken dien je eerst een "Albumgroep" aan te maken.

Albumgroep aanmaken

Klik na het selecteren van de Fotoalbum module rechts op "Groep toevoegen".

Vervolgens kan je in onderstaand scherm de titel van de albumgroep ingeven en deze opslaan met het groene vinkje.

Fotoalbum aanmaken

Om een fotoalbum aan te maken dien je eerst een albumgroep te selecteren.

Klik in het volgende scherm rechts op "Album toevoegen om een album aan te maken.

Je komt vervolgens op onderstaand scherm terecht. Hier kan je het fotoalbum een titel geven en eventueel een begeleidende tekst. Je kan hier tevens instellen of de foto's gedownload mogen worden door de bezoekers van je website.