Websites

Foto's beveiligen

Het is mogelijk om foto's te beveiligen.

Let op! Het is alleen mogelijk om dan alle foto's binnen een album te beveiligen.

Stap 1: Ga naar het albumoverzicht door te klikken op de module 'Fotoalbums'

Stap 2: Klik op de betreffende 'Albumgroep'.

Stap 3: klik op het betreffende fotoalbum die je wilt beveiligen.

Stap 4: Achter een fotoalbum staan de volgende 4 icoontjes:
Klik op het derde icoontje van links, het slotje, om de pagina te beveiligen.

Hoe je de pagina vervolgens dient te beveiligen, kun je vinden in het artikel 'Hoe kan ik de pagina beveiligen met een wachtwoord'.
Terug