Beschikbare modules instellen voor ouders

Voor alle ouders tegelijk

Ga binnen de module 'Beheer' naar 'Ouders' .

Klik vervolgens aan de linkerkant op 'Standaard rechten ouders'.

Tot slot verschijnt onderstaand scherm waar je schoolbreed de beschikbare modules voor ouders kunt wijzigen.

Voor ouders van een specifieke groep

Ga binnen de module 'Beheer' naar 'Ouders' .

Vervolgens klik je op het 'slotje' achter de betreffende groep.

Tot slot verschijnt onderstaand scherm waar je voor die specifieke groep de beschikbare modules voor ouders kunt wijzigen.

Meer info over rechten kun je terugvinden op de pagina 'Rechten voor ouders en medewerkers'.