Ouders een herinnering sturen

Op deze pagina wordt uitgelegd hoe je voor een gespreksronde een herinnering richting ouders stuurt.

Stap 1: Ga naar de module 'Gesprekkenplanner'

Stap 2: Kies vervolgens je eigen groep.

Stap 3: Je kan ouders eenvoudig een herinnering sturen door op 'Herinnering versturen' achter de gespreksronde te klikken:

Stap 4: Je krijgt het scherm 'Herinnering versturen' te zien:

Via het veld 'Bericht' kan je de e-mailuitnodiging nader aanpassen.

Daarbij kan je aangeven of je de herinnering Direct wilt sturen of Gepland (een datum en tijd instellen wanneer deze verstuurd wordt).

Stap 5: Klik tenslotte rechtsonder op 'Opslaan'.