Token brieven genereren

Klik, in het beheerscherm, links op de knop 'Beheer ouders'.

Een token geneer jedoor, achter de betreffende groep, op de knop 'Ouderkoppeling' te klikken. Vervolgens tref je links de knop 'Token' aan.

Je komt vervolgens in een schermwaar je de betreffende leerlingen kunt selecteren en eventueel de brief aan kan passen.

Klik op de PDF knop om vervolgens de brief of brieven te genereren.

Let op! Tokenbrieven kunnen enkel per kind gegenereerd worden. Iedere ouder ontvangt dus een unieke token per kind.