Overzicht van alle rechten downloaden

Het is mogelijk een overzicht te downloaden van rechten van de medewerkers.
Zo kan je in één overzicht bekijken welke medewerkers waar toegang tot hebben.

Stap 1: Hiervoor ga je naar de module  'Beheer'.

Stap 2: Hier tref je links de knop  'Rechten matrix downloaden' aan.

In de pop-up hieronder wordt aangegeven dat de rechtenmatrix wordt gedownload:

Stap 3: Vervolgens open je het bestand 'Rechten matrix [Schoolnaam].xls' op de computer.

Voor het openen van de Rechten matrix is  Excel (of een soortgelijk programma) vereist.